Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
    00 : 00 : 00 : 00

    Resist Gel

    € 18,15
    1 variaties
    Heb je een vraag over dit product?

    Heb je een vraag over dit product?

    Wij helpen je graag met je keuze en beantwoorden je e-mail zo snel als mogelijk. Wil je nog sneller een antwoord? Dan kan je ons tijdens de openingsuren telefonisch contacteren.

    Productomschrijving

    Etchall® resist gel is een gel op waterbasis waarmee u uw eigen unieke ontwerpen kunt maken zonder gebruik van een stencil.

    Etchall® resist gel vormt een beschermende barrière tegen etchall® etsen crème of etchall® dip 'n etsen. Deze barrière fungeert als weerstand om te voorkomen dat het oppervlak wordt geëtst.

    Etchall resist kan direct worden geperst uit de fijne punt fles, met een borstel gelijkmatig op glas, of u kunt de etchall ontwerper pen tips gebruiken.

    Etchall gel resist verschijnt ondoorzichtig groen als het nat is, maar droogt duidelijk. De droogtijd hangt af van de dikte van de laag.

    --> Om een ontwerp te tekenen, gewoon knijp de etchall® resist op een schoon glazen oppervlak. Dit ontwerp, getekend met de etchall® resist gel, zal het niet-geëtst deel van het glas zijn; ook bekend als negatieve etsing. Laat de etchall resist gel volledig drogen en breng daarna etchall® etsen crème zoals aangegeven. Verwijder de etchall® etsen crème volgens de aanwijzingen op de fles, spoel onder stromend water en pel de droge weerstaan gel van het oppervlak. Gooi de gebruikte etchall® resist gel weg en spoel het object weer.

    U kunt gebruik maken etchall® resist gel op vlakke, gebogen of oneffen oppervlakken.

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Schrijf je eigen review

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

    Resist Gel
    € 18,15
    Resist Gel
    Toevoegen aan winkelwagen

    Onlangs bekeken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »